U bent hier: Home » Verhuur rijplaten

Verhuur rijplaten

Voor de verhuur van rijplaten bent u aan het juiste adres bij Handelsonderneming Joop van Vliet. Bij onze verhuur van rijplaten vindt u stalen rijplaten in de meest uiteenlopende maten, van uitstekende kwaliteit. De professionele medewerkers van onze verhuur van rijplaten komen de nodige rijplaten graag op locatie brengen en, indien gewenst, op uw aanwijzingen leggen. Wanneer u deze niet meer nodig heeft, dan komen wij ze graag weer ophalen. Indien gewenst rapen wij ze ook voor u op. Uiteraard is er ook de mogelijkheid de rijplaten zelf af te halen en weer terug te brengen bij onze verhuur van rijplaten.

Verhuur van kwalitatief hoogwaardige rijplaten

Wij vinden het zeer belangrijk dat de klanten van onze verhuur van rijplaten zeer tevreden zijn over onze producten en diensten. Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze rijplaten. De grote partijen waar wij over beschikken zijn van harde staalkwaliteit en hebben afgeronde hoeken. Tevens worden de rijplaten van onze verhuur van rijplaten gereinigd en gewalst afgeleverd, waardoor letsel bij mensen en schade aan materieel kan worden voorkomen. Alle rijplaten van onze verhuur van rijplaten zijn voorzien van praktische hijsogen en een duidelijk herkenbaar logo.

Contact

Onze verhuur van rijplaten is gevestigd in Haastrecht. U bent hier altijd van harte welkom tijdens onze flexibele openingstijden. Wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerte van onze verhuur van rijplaten, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel dan naar 0348 – 56 17 45, stuur een mail naar info@hojvv.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij staan graag voor u klaar.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.