U bent hier: Home » Schroothandel Zuid-Holland

Schroothandel Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een schroothandel in Zuid-Holland? Er zijn uiteraard bedrijven die op regelmatige basis oud ijzer en metalen weg gaan brengen bij een schroothandel in Zuid-Holland. Echter, wanneer u het niet eerder bij de hand heeft gehad, dan gaat u op zoek naar een goede schroothandel in Zuid-Holland, waar u terecht kunt voor het inleveren van oud ijzer en metalen.

Een ervaren schroothandel in Zuid-Holland

Veel mensen gaan tegenwoordig met behulp van internet op zoek naar het juiste bedrijf voor hun vraagstuk, zo ook wanneer zij een schroothandel in Zuid-Holland zoeken. Echter, als u met een online zoekmachine gaat zoeken naar een goede schroothandel in Zuid-Holland, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Uiteraard wilt u profiteren van een complete en vriendelijke service, een goede en professionele gang van zaken en een uitstekende kwaliteit van de dienst van de betreffende schroothandel in Zuid-Holland. Daarnaast verwacht u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer en metalen. Dan gaat u naar Handelsonderneming Joop van Vliet.

Contact

Handelsonderneming Joop van Vliet is een professionele schroothandel in Zuid-Holland. Wij hebben een jarenlange ervaring en kopen alle soorten metalen en oud ijzer in tegen de dagprijs, afhankelijk van de materialen, de vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid. U vindt onze schroothandel in Zuid-Holland, in de plaats Haastrecht. Hier bent u van harte welkom. U kunt vooraf uiteraard ook contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Bel dan naar 0348 – 56 17 45, mail naar invof@hojvv.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.