U bent hier: Home » Schroothandel Utrecht

Schroothandel Utrecht

Een schroothandel in Utrecht en omgeving kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u uw oud ijzer in deze provincie weg wilt brengen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen te maken krijgen met grote hoeveelheden oud ijzer die bij een schroothandel in Utrecht ingeleverd moeten worden. Dan kunt u ervoor kiezen dit oud ijzer weg te brengen naar een verzamelpunt waar u geen vergoeding krijgt voor uw oud ijzer, maar u kunt het ook inleveren bij een schroothandel in Utrecht of omgeving, waar u er een leuke vergoeding voor krijgt.

Een vergoeding als u uw oud ijzer inlevert bij onze schroothandel nabij Utrecht

U kunt uw oud ijzer en metalen inleveren bij Handelsonderneming Joop van Vliet, een schroothandel nabij Utrecht. Wij betalen u de actuele prijs voor alle metalen die u bij onze schroothandel nabij Utrecht in komt leveren. U kunt alle metalen apart van elkaar wegen, of het nu gaat om lood, brons, zink, kabels, roestvrij staal, aluminium, koper of bijvoorbeeld messing. De inkoop van metalen geschiedt bij onze schroothandel nabij Utrecht tegen dagprijzen, afhankelijk van de materialen, de vervuiling, de kwaliteit en de hoeveelheid.

Contact

U kunt alle soorten metalen en oud ijzer bij onze schroothandel in Utrecht inleveren tegen een actuele vergoeding. Op onze website leest u meer informatie over de mogelijkheden en werkwijze van onze schroothandel in Utrecht. Uiteraard kunnen wij u ook optimaal informeren en adviseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 56 17 45 of te mailen naar info@hojvv.nl. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.