U bent hier: Home » Rijplatenverhuur

Rijplatenverhuur

Bent u op zoek naar een rijplatenverhuur? Dan bent u van harte welkom bij Handelsonderneming Joop van Vliet. Bij onze rijplatenverhuur vindt u kwalitatief hoogwaardige rijplaten die een uitstekende ondergrond vormen voor machines, wagens of opslag. Vooral op bouwterreinen waar vertragingen kostbaar zijn is het een uitstekende optie om rijplaten te plaatsen. Uiteraard biedt onze rijplatenverhuur u een vriendelijke en snelle service.

Een uitstekende service bij onze rijplatenverhuur

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze rijplatenverhuur, dan kunnen wij deze op afroep worden aangevoerd op locatie en eventueel naar wens worden gelegd. Na het afronden van de werkzaamheden zorgen de ervaren medewerkers van onze rijplatenverhuur voor het transport terug, eventueel gecombineerd met het oprapen van de rijplaten. Indien u wenst kunt u de rijplaten ook zelf ophalen en weer terugbrengen tijdens de zeer flexibele openingstijden van onze rijplatenverhuur.

Contact

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze rijplatenverhuur? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij beschikken over grote partijen stalen rijplaten in de meest uiteenlopende maten, waardoor wij u altijd kunnen bieden wat u nodig heeft. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u meer weten over onze rijplatenverhuur of heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0348 – 56 17 45 of mailen naar info@hojvv.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U vindt onze rijplatenverhuur in Haastrecht.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.