U bent hier: Home » Rijplaten huren Utrecht

Rijplaten huren Utrecht

Wilt u rijplaten huren in Utrecht en omgeving of bent u op zoek naar een professionele onderneming waar u terecht kunt om rijplaten te huren en deze in Utrecht te laten plaatsen en weer te laten afvoeren wanneer de werkzaamheden zijn afgerond? Dan kunt u een beroep doen op de diensten van Handelsonderneming Joop van Vliet. Als professionele en zeer ervaren rijplatenverhuur kunnen wij u altijd van dienst zijn met de juiste rijplaten. U kunt bij ons rijplaten huren voor gebruik in Utrecht. Wij komen deze graag voor u plaatsen op locatie en zorgen ook voor het transport terug.

De rijplaten huren en naar Utrecht brengen

Wij bieden u een complete service. U kunt bij ons de rijplaten huren en wij komen naar Utrecht om deze op uw aanwijzingen te plaatsen. Uiteraard bent u ook vrij dit zelf te doen. Wij komen ze ook weer ophalen, eventueel nadat wij ze weer voor u hebben opgeraapt. Wilt u de rijplaten huren en zelf naar Utrecht vervoeren? Dat is uiteraard ook geen probleem. Wij zorgen er altijd voor dat onze dienst naar uw wens is als u rijplaten komt huren en in Utrecht wilt gebruiken.

Contact

Als u rijplaten wilt huren in Utrecht en omgeving, dan bent u bij ons altijd van harte welkom. Wij hebben grote partijen rijplaten in diverse maten, waardoor wij u altijd kunnen bieden wat u nodig heeft. Wilt u onze rijplaten huren voor gebruik in Utrecht en wilt u hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 0348 – 56 17 45, mail naar info@hojvv.nl of vul het contactformulier op de website in. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. U vindt ons in Haastrecht.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.