U bent hier: Home » Oud ijzer Zuid-Holland

Oud ijzer Zuid-Holland

Als u uw oud ijzer in Zuid-Holland wilt gaan inleveren bij een ervaren onderneming, dan kunt u altijd terecht bij Handelsonderneming Joop van Vliet. Wij hebben een ruime ervaring als inkoper van oud ijzer in Zuid-Holland. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar wanneer u uw metalen en oud ijzer in Zuid-Holland wilt inleveren. Op ons bedrijventerrein is een weegbrug voor zwaar transport aanwezig en wij beschikken over een pelmachine voor diverse soorten stroomkabels.

Oud ijzer recyclen in Zuid-Holland

Wij staan niet alleen graag voor u klaar als u uw oud ijzer in Zuid-Holland wilt brengen tegen een eerlijke vergoeding. Wij hebben ons tevens gespecialiseerd in het recyclen van metalen en oud ijzer in Zuid-Holland en kunnen metaalafval bij bedrijven en particulieren ophalen. Tot slot kunnen wij als professional binnen de branche op locatie schroot komen verwerken en afvoeren. Kortom, als u op zoek bent naar een professional in oud ijzer in Zuid-Holland, dan kunt u het beste naar Handelsonderneming Joop van Vliet.

Contact

Wilt u uw oud ijzer in Zuid-Holland wegbrengen? Dan kunt u dit bij ons doen. Wij betalen u de actuele prijs voor het oud ijzer. U vindt ons in Zuid-Holland, in de plaats Haastrecht. Kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie over onze diensten, mogelijkheden en kwaliteiten. Uiteraard kunnen wij u hier alles over vertellen wanneer u interesse heeft in onze diensten. Bel dan naar 0348 – 56 17 45, mail naar info@hojvv.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.