U bent hier: Home » Oud ijzer Utrecht

Oud ijzer Utrecht

Wilt u oud ijzer in Utrecht en omgeving wegbrengen, maar heeft u geen idee waar u naartoe kunt? Wanneer u op het internet gaat zoeken naar bedrijven die zich onder meer hebben gespecialiseerd in het verwerken en inkopen van oud ijzer in Utrecht, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende ondernemingen tegen. U kunt dan ook op tal van adressen terecht om uw oud ijzer in Utrecht en omgeving weg te brengen.

Uw oud ijzer nabij Utrecht inleveren tegen een eerlijke vergoeding

Als u uw oud ijzer nabij Utrecht wilt inleveren, dan kunt u een bezoek brengen aan Handelsonderneming Joop van Vliet. U bent bij ons altijd van harte welkom voor het inleveren van de meest uiteenlopende soorten metaal en oud ijzer, nabij Utrecht. U vindt onze vestiging in Haastrecht, waar onze locatie vanuit de stad zeer goed te bereiken is. U krijgt bij ons altijd de dagprijs betaalt wanneer u uw oud ijzer nabij Utrecht, bij onze vestiging, komt inleveren.

Contact

Handelsonderneming Joop van Vliet heeft zich onder meer gespecialiseerd in het inkopen van oud ijzer in Utrecht en omgeving. Wij hebben een ruime ervaring en beschikken onder meer over uitstekende weegschalen en een weegbrug. Op onze website leest u meer over onze werkwijze en onze mogelijkheden op het gebied van oud ijzer. Vanuit Utrecht zijn wij uitstekend te bereiken. Indien gewenst kunnen wij uw oud ijzer en metalen ook op komen halen. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@hojvv.nl of vul het online contactformulier in. Wilt u direct contact? Bel dan naar 0348 – 56 17 45. Wij staan u graag te woord.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.