U bent hier: Home » Oud ijzer ophalen

Oud ijzer ophalen

Wilt u uw oud ijzer laten ophalen door een onderneming die zich onder meer heeft gespecialiseerd in de inkoop van oud ijzer, het recyclen van oud ijzer en metalen, het op locatie verwerken en afvoeren van schroot en oud ijzer ophalen bij bedrijven en particulieren? Dan bent u aan het juiste adres bij Handelsonderneming Joop van Vliet. Wij kunnen bij u uw oud ijzer ophalen en dit vervoeren naar onze vestiging in Haastrecht.

Uw oud ijzer laten ophalen

U kunt uw oud ijzer laten ophalen door de professionele medewerkers van Handelsonderneming Joop van Vliet. Wij staan altijd graag voor u klaar wanneer het gaat om oud ijzer ophalen en verwerken. Op onze website kunt u meer informatie vinden over alle werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Tevens kunt u hier meer lezen over onze werkwijze en over onze mogelijkheden, ook wanneer het gaat om oud ijzer ophalen.

Contact

Kunnen wij uw oud ijzer ophalen? Dan doen wij dit uiteraard graag. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen altijd bij ons terecht om oud ijzer te laten ophalen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een afspraak. Bel dan naar 0348 – 56 17 45 of stuur een mail naar info@hojvv.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U vindt ons in Haastrecht.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.