U bent hier: Home » Metaalhandel Zuid-Holland

Metaalhandel Zuid-Holland

Zoekt u een metaalhandel in Zuid-Holland? Dan bent u bij Handelsonderneming Joop van Vliet aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring als professionele metaalhandel in Zuid-Holland en kunnen u altijd uitstekend van dienst zijn. U kunt bij onze metaalhandel in Zuid-Holland terecht voor het inleveren van oud ijzer en metalen. Tevens recyclen wij oud ijzer en metalen, halen wij metaalafval op bij bedrijven en particulieren en kunnen wij schroot op locatie verwerken en afvoeren.

Een professionele metaalhandel in Zuid-Holland

Als professionele metaalhandel in Zuid-Holland beschikken wij uiteraard over alle technieken die nodig zijn om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Zo vindt u bij onze metaalhandel in Zuid-Holland een kwalitatief hoogwaardige weegschaal voor het apart wegen van onder meer lood, roestvrij staal, zink, brons, kabels, aluminium en koper. Tevens is er een weegbrug voor zwaar transport en beschikt onze metaalhandel in Zuid-Holland over een pelmachine voor de meest uiteenlopende soorten stroomkabels.

Contact

U bent bij onze metaalhandel in Zuid-Holland altijd terecht om uw oud ijzer en metalen in te leveren. Wij bieden u de dagprijs, afhankelijk van de hoeveelheid, de kwaliteit, de vervuiling en de aangeboden materialen. Lees op onze website meer over onze metaalhandel in Zuid-Holland, of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0348 – 56 17 45, te mailen naar info@hojvv.nl of door gebruik te maken van ons online contactformulier. U vindt onze metaalhandel in Haastrecht, Zuid-Holland.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.