U bent hier: Home » Metaalhandel Utrecht

Metaalhandel Utrecht

Wilt u oud ijzer bij een metaalhandel in Utrecht brengen en bent u nog op zoek naar een professionele metaalhandel in Utrecht en omgeving die u een eerlijke prijs biedt voor het inleveren van oud ijzer en metalen? Dan zou u een bezoek kunnen brengen aan Handelsonderneming Joop van Vliet. Als ervaren metaalhandel nabij Utrecht kunnen wij u altijd uitstekend van dienst zijn wanneer u oud ijzer en metalen in wilt leveren tegen de actuele prijs.

Een eerlijke prijs bij onze metaalhandel nabij Utrecht

Wij bieden u gegarandeerd een eerlijke prijs wanneer u uw oud ijzer en metalen komt inleveren bij onze metaalhandel nabij Utrecht. Wij houden de dagprijzen aan en bieden u een vergoeding voor alle soorten metalen en oud ijzer. Zo kunt u bij onze metaalhandel nabij Utrecht terecht voor het inleveren van brons, zink, roestvrij staal, kabels, messing, koper, lood en aluminium. Uiteraard heeft u bij onze metaalhandel nabij Utrecht de mogelijkheid alle metalen apart te wegen wanneer dit nodig is. Tevens is er een weegbrug voor zwaar transport aanwezig.

Contact

U bent bij onze metaalhandel nabij Utrecht van harte welkom als u metalen en oud ijzer in wilt leveren. Wij kunnen tevens metaalafval ophalen bij bedrijven en particulieren, oud ijzer en metalen recyclen en schroot op locatie verwerken en afvoeren. U vindt onze metaalhandel nabij Utrecht, in de plaats Haastrecht. Kijk voor meer informatie verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0348 – 56 17 45, mailen naar info@hojvv.nl of ons contactformulier op de website invullen.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.