U bent hier: Home » Inleveren oud ijzer

Inleveren oud ijzer

Zoekt u een goed bedrijf voor het inleveren van oud ijzer? Er zijn uiteraard diverse ondernemingen waar u terecht kunt voor het inleveren van oud ijzer en diverse soorten andere metalen. Echter, u krijgt niet bij iedere onderneming een vergoeding voor het inleveren van oud ijzer. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat u de dagprijs kan aanbieden wanneer u langs komt voor het inleveren van oud ijzer, dan bent u aan het juiste adres bij Handelsonderneming Joop van Vliet in Haastrecht.

Het inleveren van oud ijzer is heel eenvoudig

Handelsonderneming Joop van Vliet is uw adres voor het inleveren van oud ijzer. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in het inkopen van oud ijzer, het recyclen van oud ijzer en metalen en het verwerken en afvoeren van schroot. Tevens bent u bij ons welkom als u metaalafval wilt laten ophalen. Als u bij ons komt voor het inleveren van oud ijzer, dan wordt dit gewogen. U krijgt bij ons altijd de actuele prijs voor het inleveren van oud ijzer. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in.

Contact

Als u nog op zoek bent naar een betrouwbare onderneming voor het inleveren van oud ijzer, dan staan wij van Handelsonderneming Joop van Vliet graag voor u klaar. Wij helpen u verder bij het inleveren van oud ijzer en betalen u de actuele prijs. Wilt u meer weten over ons, over onze werkwijze of over het inleveren van oud ijzer en metalen? Bel dan naar 0348 – 56 17 45, stuur een mail naar info@hojvv.nl of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.