U bent hier: Home » IJzerhandel Zuid-Holland

IJzerhandel Zuid-Holland

Als u een ijzerhandel in Zuid-Holland wilt bezoeken, dan bent u bij Handelsonderneming Joop van Vliet van harte welkom. Wij hebben een jarenlange ervaring als ijzerhandel in Zuid-Holland en kunnen u dan ook altijd op de juiste wijze van dienst zijn. De ervaren medewerkers van onze ijzerhandel in Zuid-Holland staan graag voor u klaar als u metaalafval wilt laten ophalen of schroot op locatie wilt laten verwerken en afvoeren. Tevens bent u bij onze ijzerhandel in Zuid-Holland aan het juiste adres als u oud ijzer en metalen wilt inleveren tegen de dagprijs. Wij hebben ons onder meer ook gespecialiseerd in het recyclen van metalen en oud ijzer.

Een uitstekende service van onze ijzerhandel in Zuid-Holland

Wij vinden het belangrijk dat wij iedere klant op een passende manier van dienst kunnen zijn, of u nu oud ijzer of metalen komt brengen. Op het bedrijfsterrein van onze ijzerhandel in Zuid-Holland vindt u dan ook een weegbrug voor zwaar transport en een pelmachine voor diverse soorten stroomkabels. U kunt bij onze ijzerhandel in Zuid-Holland terecht voor het inleveren van koper, aluminium, brons, zink, roestvrij staal, lood en kabels. Uiteraard zijn er weegschalen bij onze ijzerhandel in Zuid-Holland aanwezig om alle metalen apart te wegen.

Contact

Bij onze ijzerhandel in Zuid-Holland geschiedt de inkoop tegen dagprijzen, afhankelijk van de aangeboden materialen, de vervuiling, de hoeveelheid en de kwaliteit. Als professionele ijzerhandel in Zuid-Holland nemen wij alle soorten oud ijzer en metalen in. Kijk voor meer informatie verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft. Bel dan naar 0348 – 56 17 45, mail naar info@hojvv.nl of maak gebruik van het online contactformulier.

Diensten van HOJVV

Rijplaten verhuur

Metaalhandel, oud ijzer en schroot

In- en verkoop partijhandel

Sloopwerken

Bezoekadres

Provincialeweg Oost 35
2851 AA  Haastrecht
 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00uur Zaterdag van 08.00 - 13.00uur

Postadres

Hoenkoopse Buurtweg 31
3421 GA  Oudewater
 
tel 0348 - 561745
fax 0348 - 564667
   
e-mail info@hojvv.nl
   

Verstuur formulier

naam
e-mail
vraag/ opmerking
Naam is niet ingevuld.
Emailadres is niet ingevuld.
Vraag is niet ingevuld.
Ingevulde waardes zijn niet valide of te lang.
Emailadres is niet valide.